måndag 8 december 2014

Stoppa kao(s)et i Stockholm

Socialdemokraterna och Miljöpartiet försökte styra Sverige i åtta veckor. Det var åtta veckor av kaos, svikna löften och brutna överenskommelser. Därefter tvingades Stefan Löfven att utlysa nyval.

För invånarna i Stockholm har dessa åtta veckor inneburit:
  • Regeringen har avbrutit bygget av Förbifarten. Arbetet ligger nere, projektet försenas och detta debacle kostar skattebetalarna 4 miljoner kronor – varje dag.
  • De rödgröna vill stänga Bromma flygplats, vilket skulle få stora konsekvenser för jobb, tillväxt och resor till vår region.
  • Utbyggnaden av tunnelbanan hotas eftersom de rödgröna inte accepterar de finansieringslösningar man tidigare kommit överens om.
  • Den kraftiga skattehöjningen för att anställa ungdomar under 25 år kommer att slå hårt mot restaurang-, kafé och servicesektorn i Stockholmsregionen. Detta har riksdagen stoppat – men Löfven och Romson ger sig inte utan går till val på detta igen.
  • I Stockholm har ca en tredjedel av familjerna valt andra alternativ än kommunala skolor och förskolor för sina barn. De rödgröna tycker att de vet bättre och vill begränsa valfriheten kraftigt.
Är du nöjd med hösten 2014, rösta då på de rödgröna. Vill du ha politiker som tar ansvar och vill utveckla Stockholm, rösta då på Folkpartiet eller något av allianspartierna. Valet är ditt.

Rädda Bromma Flygplats - för jobb, tillväxt och kommunikationer i hela landet.